Opwekking


Opwekking > Programma

Aanbod Teenzone

Op het terrein zijn verschillende tenten met ieder hun eigen functie en/of programma. Hieronder volgt een korte opsomming van de tenten die  op het terrein te vinden zijn.

The Place to Be
De plek om te zijn. Hier vind het hoofdprogramma plaats worden gedurende het conferentieweekend verschillende samenkomsten gehouden met toffe preken, aanbidding, dans en multimedia.

Underground
Een plek voor ontspanning en ontmoeting met elkaar in een veilige sfeer.

ArtPlace
Een plek waar tieners hun gevoel en creativiteit kunnen uitten met behulp van verschillende materialen. Ze maken hier prachtige schilderijen, tekeningen, beelden en andere creatieve werkstukken.

Next Level
De tent die een stapje verder gaat. Hier worden verschillende workshops gegeven over prikkelende onderwerpen wat de tieners aanspreekt.

Talkzone
De talkzone is de nazorg-tent van het tienerterrein. Tieners kunnen hier terecht met de vragen en problemen waar ze mee zitten of gewoon om na te praten over de samenkomst, samen met ervaren tienersleiders/pastoraal werkers leggen ze dit in gebed bij God neer.

Walk of Life
Een tent waar tieners een “reis” kunnen maken en tot bezinning komen door de teksten en beelden die ze tijdens de “reis” tegenkomen.

Luistertent
De naam zegt het al, in deze tent wordt gebeden tijdens het programma, de medewerkers in deze tent worden stil voor God en luisteren naar wat hij tot ons wil spreken en koppelen dit terug aan het programmateam.

Oase
Dit is een plek voor de medewerkers om even tot rust te komen tussen het programma door. Hier ontmoeten ze elkaar en kunnen ze terecht voor bijv. een kopje koffie.

Pray & Praise
Heb jij ook van die momenten dat je God wil danken voor wat Hij doet? In Pray & Praise neemt de tiener de tijd om op verschillende manieren God alle eer te geven door gebed en aanbidding en leert Gods stem te verstaan door muziek, gebed en andere creatieve vormen.